Zakelijk lenen

Start. Groei. Leen zakelijk.

Lenen om te starten of te groeien is heel normaal.  Wilt u lenen om met uw onderneming een goede start te maken? Of bestaat uw bedrijf al langer en heeft u geld nodig om te groeien?
Denk dan eens aan een zakelijke lening. Een zakelijke lening is een lening speciaal voor ondernemers, een eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), maatschap, commanditaire vennootschap of besloten vennootschap (bv).

Wat is een zakelijke lening ?

Een zakelijke lening wordt ook wel een zakelijk krediet, zakelijke financiering of ondernemerskrediet genoemd. Het is een lening waarmee je als ondernemer kunt investeren in je onderneming. Met behulp van een zakelijke lening kun je bijvoorbeeld een verbouwing van uw zakelijke pand of winkel realiseren, een bedrijfsauto of extra inventaris aanschaffen. Het gaat om zaken waarvoor op korte termijn te weinig geld beschikbaar is vanuit de onderneming zelf. Dus dan kunt u overwegen om het te lenen.

Blijf niet klein. Durf te groeien en te investeren. Leen zakelijk.

 

 

Laat je zaak groeien. Nu kan het.

Groei. Leen zakelijk. Doe het nu.

 

 

Wie kan zakelijk lenen ?

De onderneming waarvoor je de zakelijke lening aanvraagt, moet ingeschreven zijn bij de KvK ( Kamer van Koophandel ). Aan ondernemingen die nog maar kort bestaan worden meestal nog aanvullende voorwaarden gesteld. Dit verschilt per bank en dus is het raadzaam om goed te vergelijken welke kredietverstrekker de voor u beste voorwaarden heeft. Een zakelijke lening is altijd maatwerk, omdat elke onderneming anders is. Niet te vergelijken met een gewone persoonlijke lening of doorlopend krediet. Bij een zakelijke lening kijkt men altijd naar uw cijfers en resultaten  van de onderneming, uw diensten of producten waar u in handelt, en uiteraard het doel waarvoor de lening wordt aangevraagd.

Online een zakelijke lening aanvragen

Online zelf een lening afsluiten

 

Wij hebben de zakelijke kredietverstrekkers voor u op een rij gezet zodat u snel en makkelijk online kunt vergelijken en vrijblijvend offertes kunt aanvragen:

KredietverstrekkerLeningenInformatieOnline aanvragen
(vrijblijvende offerte)
-Zakelijk lenen
-Zelf investeren
Funding CircleFunding Circle
-B2B leningen
-Zakelijk krediet
-Zakelijke leningen
B2BusinessLeningen zakelijk lenenB2BusinessLeningen
-Ondernemers krediet
-Zakelijk krediet
Kredietvooruit zakelijk lenenKredietvooruit zakelijke leningen