Mini lening

Een mini lening is een lening tot meestal maximaal 1500 euro. Een minilening of minikrediet aanvragen gaat via internet dus u kunt ook in de avond of in het weekend snel geld lenen …een mini lening aanvragen is in dat geval de oplossing ! Zo’n minilening kan erg handig zijn wanneer u snel geld nodig heeft voor onverwachte uitgaven of voorzieningen. Een minilening is meestal vrij snel geregeld, vaak binnen een uur. Ook als iemand een BKR registratie heeft kan de minilening vaak worden afgesloten.

Ferratum biedt een minilening van 100 tot 1500 euro aan.

Een minilening ( ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd ) is een lening waarbij u hoogstens 1000 tot 1500 euro kunt lenen en de lening moet meestal binnen 30 tot 60 dagen worden terugbetaald aan de geldverstrekker. De maximale leentijd is meestal 3 maanden.
Online zijn er meerdere aanbieders van mini leningen. De looptijd van een minilening is meestal erg kort, vaak slechts enkele weken. De aanbieders van de minileningen vragen wel uw gegevens als inkomen, adres en legitimatie. Wanneer de aanvrager is geaccepteerd kan deze makkelijk en snel geld lenen.  Meestal heeft u uw geld al binnen 24 uur op uw bankrekening staan.

Koelkast, TV, wasmachine, scooter of computer

Een minilening is dé uitkomst voor de aanschaf van spullen tot 1000 a 1500 euro. Denk hierbij aan de snelle behoefte aan geld voor bv een koelkast (die wilt u echt snel in huis hebben ), een televisie, wasmachine, scooter, fiets of laptop.

 

Ja ik wil een ferratum minilening

500x500 - snel en betrouwbaar

Kosten

Natuurlijk moet er over het geleende bedrag rente betaald worden. Doordat de looptijd niet erg lang is vallen de rentekosten ook vaak mee. Het wettelijke maximum aan rente is momenteel 15 %. Maar omdat de looptijd kort is betaald u slechts enkele euro’s aan rente als u bv 1000 euro leent voor 2 of 3 weken. Een mini lening regelen op Ferratum.nl

Een minilening heeft ook nadelen. Zo is de rente een stuk hoger dan bij een normale langlopende lening, rentepercentages van boven de tien procent zijn vrij normaal, met een maximum van 15% . Wanneer u de lening niet (op tijd) kan afbetalen, kan dit voor extra hoge kosten zorgen. Voor mensen die niet erg goed met geld kunnen omgaan is een minilening een potentiële valkuil, omdat het afsluiten erg makkelijk gaat maar de discipline van het afbetalen soms moeilijk is op te brengen.

 

 

 

Ja ik wil een ferratum minilening