Doorlopend krediet

Geld opnemen als u het nodig heeft

Doorlopend krediet : Geld opnemen wanneer u het nodig heeft.

 

Doorlopend krediet aanvragen

Wat is een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een flexibele lening die u extra financiele ruimte geeft wanneer u het nodig heeft. U betaalt per maand een bedrag aan rente en aflossing als u uw krediet gebruikt. Dit is het maandelijkse termijnbedrag. Een doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd. Nadat u een bedrag heeft afgelost, kunt u het opnieuw weer opnemen. Zo heeft u altijd extra geld tot uw beschikking. Het te lenen bedrag is meestal vanaf 2500 euro, vaak tot een maximum van 75000 euro.

Rente

Rente wordt over het verschuldigde bedrag van de lening berekend. De rente is variabel en kan dus tijdens de looptijd wijzigen.

Looptijd

De looptijd staat niet vast. Dit komt om dat u boetevrij kunt aflossen en de afgeloste bedragen weer kunt opnemen. Daarbij is de rente variabel. Een doorlopend krediet word ook wel een flexibele lening genoemd. De einddatum staat dus niet vast en u kunt dus continu geld opnemen en weer terugbetalen.

Aflossen

U kunt bij een doorlopend krediet altijd boetevrij tussendoor aflossen. En alles wat u aflost kunt u ook weer opnemen ! Maar u hoeft pas af te lossen als u ook daadwerkelijk van het krediet gebruikmaakt. Zo kunt u vaker gebruikmaken van de lening. Vantevoren spreekt u een bedrag af wat u maximaal kunt lenen. Zolang u daar niets van leent kost het u ook niets. Heel simpel dus.

Doorlopend krediet geeft u direct cash geld wanneer u het nodig heeft

Regel vandaag nog een doorlopend krediet en geef uzelf vantevoren extra financiele ruimte op het moment dat het u uitkomt ! U hoeft op dat moment niets extra te doen en kunt direct over uw geld beschikken !

Doorlopend krediet aanvragen

Samenvattend:
Wat is een doorlopend krediet:

  • Afgesproken bedrag wat geleend kan worden
  • Geen vaste looptijd
  • Variabele rente
  • Alleen betalen als u gebruik maakt van de lening
  • Boetevrij aflossen
  • Opnieuw opnemen wat afgelost is
  • Registratie en controle bij het BKR (bureau krediet registratie)