Autolening zonder BKR

Er zijn vandaag de dag maar weinig mensen die meteen het volledige bedrag voor een auto kunnen ophoesten.

AutoleningIn zowat alle gevallen wordt er daarom voor gekozen om een zogenaamde autolening af te sluiten. Een autolening is een vaak beperkt krediet met als doel om de aankoop van een auto te financieren. Het behoort tot één van de meest afgesloten kredieten en is dan ook in de meeste gevallen vrij vlot te verkrijgen. Daarnaast zijn er verschillende kredietverstrekkers die u een dergelijk krediet kunnen verstrekken zonder BKR toetsing.  In dat geval zult u echter vooral rekening dienen te houden met de voorwaarden van het krediet. Een goede kredietverstrekker die u voor een autolening kunt raadplegen is bij KredietSpotter.

 

 

 

Meestal is de rente bij een lening zonder BKR toetsing hoger, dus loont het zeker de moeite om de verschillende kredietverstrekkers tegenover elkaar af te wegen om zo te weten te komen welke u de beste voorwaarden kunnen bieden in combinatie met de scherpste prijs. Het is bij een autolening voor een kredietverstrekker niet per definitie verplicht om uw status bij het BKR te controleren. Een goede autoverkoper zal voor u altijd een krediet kunnen regelen, vaak zelfs als u al ruim boven de 70 jaar bent !

Een klein bedrag lenen zonder BKR toetsing

Wilt u toch maar een klein bedrag lenen zonder dat u gecontroleerd wordt bij het BKR? Kies dan voor een minilening. Ferratum heeft minileningen van 100 tot 1500 euro.  Een Ferratum minilening is eenvoudig geregeld en snel op uw rekening gestort. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures!


Ja ik wil een ferratum minilening